Apps for mojo

Jeg har mest styr på Iphone relateret apps – og de fleste mojo’s arbejder med Iphone. Flere af apps kan dog bruges på begge platforme og nederst et par specifikke Android apps. Søg på navnet i AppStore eller Google Play.

Vær også opmærksom på brug af diverse apps for tekster, redigering, mv kan betyde tab af kvalitet/opløsning, da flere af disse komprimerer video hårdt.

Filmic Pro er lige tanden mere prof end Iphones eget inbyggede. Dog kan speciel 6’erne meget som før skulle hentes i fx FilmicPro. FilmicPro har lidt flere manuelle betjeningsmuligheder og kan indstilles til 25 fps. (vær opmærksom på at den gemme i eget system + eksport til Camera Roll og det fylder meget, hvis I har begge liggende) Den koster ca 50 kr.

IMovie er bedste/nemmeste editor.

Soundcloud for lyd og direkte publicering – indlejring i blogs. ( Derudover er der mange voicerec apps, men Iphones Memo er også ok

Vont og Gravie for tekst på video
Over for tekst på Photo
Videoshop for optagelse og publicering direkte på sociale platforme
Capture for red. og direkte upload til Youtube

Jeg har lige downloadet VideoCollage for endnu mere sjov – men ikke tjekket færdigt og tror den æder meget opløsning, eller fylder vildt meget – se ex på Facebook

Storehouse og Storify for at samle video bidder og tekst/photo til multimediefortællinger
Thinglink for at lave simpel interaktivitet/annotationer på photo/slides

Dropbox for lager – google+ er også meget effektiv for lager og backup

Android:

Camera FV-5 for filming

Kinemaster for editing

Se også tidligere post